-

mestelsah.blogg.se

Brand new

Anledningen till att jag inte skriver ut bloggen här, är för att den ska bli ännu mer personlig. Jag ger min extra msn & där kan dom jag vet läsa min blogg? inte massa anonyma människor som komenterar massa skit? no more. 


this is new

Som ni ser hade jag låst bloggen ett litet tag
och detta beror på att jag förbereder för en ny blogg.
adda min msn: [email protected]

så får du den där.

THIS IS REAL

Jag skulle ta massa bilder i dag i skolan men det gick åt helvette. Rent ut sagt åt helvette? varför, jo för att jag glömde kameran hemma. Hur som helst hade jag endå en ganska skön dag, kollade på film & gjorde julkort? haha. Nu ska jag äta & sen ska jag till Rasmus ikväll, ska sova där så åker från skolan dit imorgon. Hehe. Ses senare!


DAGENS ENKLA


Dagens: kavaj, jeans, tunika?
Nu ska jag till skolan & jag slutar klockan fem. Men detta lär vara en bra vecka enligt mig eftersom att det är sista veckan. Fast jag går måndag & tisdag nästa vecka också, när slutar ni skolan?


I'TS ONE THING

idolerik kommer från knivsta ..
ni vet knivsta? ..  ingen vet


SÖNDAGSMYS?


HELGEN HAR VART HELT UNDERBAR
och nu i veckan är det bara chilldagar hela tiden? sista veckan.
Har köpt alla julklappar klart också, I'm so happy.


NYTT PÅ BLOGGEN PÅ MÅNDAG:

 Vardagsbilder, kameran med.

minst tre inlägg per dag.
alltid vara positiva elsi.




oh, dear

VAR PÅ RESTURANG MED MAMMA & PAPPA. Kom nyss hem, ska kolla på idol & sätta upp mitt hår just nu, yes. Imorgon ska jag julhandla! det ska bli riktigt roligt. Är taggad på det? vet inte varför. Hörs senare! puss & kram.


21 månader ..


HALLO

svaret på om jag existerar på riktigt
får ni imorgon. Nu har ni allt ngt att tänka på ikväll!

dagens

POSTAT AV JOHANNA:
( var tvungen att svara )

fråga:
Finns du äns, ibland känns det som om du är fejkad.


svar: hm, jadu. detta är en stor fråga existerar elsa karlsson?
Jag kanske bara är en karaktärsfigur som kissie fast jag egentligen
inte finns? hm. Alla bilder allting kanske egentligen är på någon annan.
Ska sanningen fram nu? Vad tror du? finns jag? 


NU ÄR DET FREDAGSMYS


FRANKRIKE 09
Saknar't, ah nu har ni chansen att påverka min blogg. Vad vill ni att jag ska skriva om? skriv gärna en komentar.


NO WAY


HAHA FYFAN VAD CP FULA VI VAR HÄR.
förlåt mitt utryck men seriöst vad fula vi var här.
Bilden är från 2007 & då vågade vi inte pussa varandra på bild 
eller något, så då vart det sonna här fula bilder som blev tagna.
Haha, förlåt gubben men du ser seriöst ut som en tjockis där? (a)
men det gör inget jag ser helt sneknullad ut också, smell you later.


-

BLOGGEN KOMMER ATT LÅSAS.

UPPDATE JENSEN

Jag och therese sitter här och pluggar matte? eller hur var det, kanske sitter vi och kollar på youtube. Sen har vi matteprov. Nu ska vi tralla vidare, puss & kram.

Today is the day

IDAG ÄR DET LUCIA PÅ VÅRAN SKOLA, Jag vet att det är tidigt för det är ju egentligen på söndag. Men på fredag så är det nationella provet i matte C så då ska vi ha lucia idag istället. Åh! min kamera har inte ens batteri så jag kan inte ta kort. Fan? eller ska springa och ladda nu! kanske hinner en liten stund. Yes sir, vi hörs efter skolan. 

THIS WEEK

Måndag: Den har redan gått & då gjorde jag ingenting.
Tisdag: Träffade Rasmus ett tag.
Onsdag: Köpte en ny chokladkalender, åt upp. Köpte ny
Torsdag: Matteprov & sen ska jag handla julisklappar.
Fredag: oklart
Lördag: HANDLA JULKLAPPAR
Söndag: Deppa inför skolan


TURN ME ON


Fyfan vad det är kallt ute idag. Ska träffa en tjej som ska hjälpa mig att
skriva klart min novell till min presentation på söndag, herregud nu
gäller det igen. Ska prata inför massa gamla gubbar som ska bedömma
mig? okey. Men skitsamma! ska skriva nu, vi hörs senare.


MISS IT


Jag vet om den dåliga uppdateringen! jag vet, den är inte den bästa för tillfället. Och jag ska inte skylla på något plugg eller så utan det är min dåliga motivation till att blogga som får mig att låta bli. Ibland känner jag som sagt att det är roligt att skriva av sig lite, Men ibland tycker jag det är alldeles för tråkigt & that's why. Då skriver jag inte! Men okej, ska berätta lite om min dag igår? Jag gick i skolan till fyra & kom hem och träffade Rasmus ett tag. Jag han få utbrott på matten & så han jag sova några timmar. Idag ska jag också till skolan & börjar 7.06. Sen ska jag hem och skriva klart på min uppsats. Mitt liv består just nu av plugg! den dagen mitt liv kommer tillbaka är på torsdag för då ska min uppsats vara inlämnad. Så då blir nog inläggen lite roligare. Se you later

(?)

Uppdate Jensen.
Well, är i skolan just nu. Ska snart på idrotten, ska sen hem och träffa Rasmus. Ja! mina inlägg är inte så speciella just nu. Men skolan är inte så speciell så der finns inte så roliga saker att ta upp. Sofia sitter bredvid mig & pluggar? Nej nu ska jag vända mig 80 grader så ser jag Isa. So long

DAGENS FRÅGA

Vad är bra med min blogg?


THIS NIGHT


Tänkte säga godnatt! & säga att jag pluggat matte hela kvällen.
Förövrigt har jag även pratat i tellefon, imorgon börjar jag åtta!
nej usch för det, vi hörs senare. Puss&godnatt snygga läsare.


UPPDATE JENSEN?

Tjenamors. Sitter i skolan förtillfället med alexandra! har pluggat klart spanskan så är jätteglad för jag är klar med den. Nu ska jag hem och mysa framför tv:n ska försöka plugga lite matte också. Men det kommer säkert gå superbra, om jag inte får damp & blir skitsur som vanligt? Hur som helst funderar på att åka & köpa julklappar i veckan. åh! httade en supersöt sak som jag ska köpa till Rasmus. Mahaha, nej nu ska vi ner till tåget. Puss!

mina favoriter





JAG ÄR DUKTIG!


Kanske borde skämmas över min dåliga uppdatering över helgen. Men faktikst inte! Jag har fått så mycket gjort så jag känner mig ganska glad. Har hunnit plugga & sett new moon, juste new moon var verkligen superbra! därför ska jag se twilight ikväll. Förörvrigt åkte jag & rasmus och firade min farfar igår & åt god mat. Sen idag har jag bara pluggat så jag känner mig ganska duktig. I veckan ska jag handla julklappar & gå i skolan? som vanligt. Men jag skriver lite då & då, har så pass mycket att göra. Men något inlägg ibland blir det väll. Hörs! 

tss

SKA SE NEW MOON.
fast först ska vi till farfar

THE ONE


vill inte vara utan dig.


LOVE THIS

Är hos Rasmus. Klockan ät 23.18 & min bloggning denna vecka har sugit, men ni vet? det kommer ju tider då man vill blogga & då man helt enkelt inte vill blogga. Men jag har haft sjukt mycket i skolan & nästa vecka kommer också att se ut så. Hur som helst så ska jag snart gå & lägga mig. Imorgon ska jag se new moon! vad tycker ni om den?

BACK ON TRACK

oj oj oj dåligt med inlägg.
kommer tillbaka snart igen!

MINA PLANER

Kvällens planer:
Blir klar med uppsatsen (nästan iaf)
Träffa rasmus
Sova tidigt

Kanske inte så roliga kvällens planer men det är
mina planer bara! sjukt trött. Vi hörs senare.


irriterande?

find.ip - sök på google.

THINK AGAIN

det är så fult med folk som skriver anonymt och tror att dem kan leka tuffa för att jag inte vet vem de är. Men det är hur lätt som helst att kolla upp ip-adresser, på find.ip & då kommer staden man bor i & vilken abonemang man har. Ringer man upp tele 2 & säger ip-adressen så säger dem vem du är. Jag har gjort det en gång, och vill ni veta en sak? det var i sommras. Det var en tjej som höll på och hotade mig & sa att hon skulle göra massa saker? vi ringde tele 2 och de gav oss hennes nummer. Hon bodde i Gottsunda, så vi åkte dit på kulturnatten, och om hon vart paff. Hur som helst, tänker inte åka hem till er för det är bara onödigt. Men om ni skriver anonymt äre bara ringa och kolla från vart, tro inte att man kan vara anonym så länge till.

give me some love

Ska skriva.
Ja det ska jag, för min egen skull och för mina läsares skull. Jag mår ganska okej, jag gör faktikst det. Inte jätteokej men ändå helt okej. Ska till skolan imorgon, jätteskön dag. Ska träffa Rasmus efter skolan & det känns som ett frågetecken. Hur som haver så har jag inte gjort så mycket ikväll. Pratat med underabra vänner & försökt plugga lite. Gick väll ganska okej? ska nog försöka få mig sömn nu i natt. Tack alla söta läsare som skriver söta komentarer. 

if people are buying tears, maybe i be rich one day

kan inte utan dig.


CLAP AGAIN


Du är världens bästa, finns ingen bättre vän än dig. Jag älskar dig
Du hjälper mig att stå upp när jag inte orkar! tack för allting gumman.

YOU BREAK ME DOWN

Har idrott nu på morgonen, jag orkar inte. Är alledeles för trött för det! Helt ärligt så låg jag vaken den mesta delen av natten & bara tänkte genom allting. Kom inte fram till något vettigt, för det finns inget vettigt att komma fram till. Om man bara ligger och tänker kring samma saker hela tiden kommer man till något som kallas psykostanke! det är läskigt. Men förövrigt mår jag ganska okej. Nej där ljög jag, för jag mår inte okej. Men jag ska inte ta ut det över bloggen, fast det känns så skönt att skriva av sig här på något sätt. Skitsamma, nu ska jag fixa mig.


RSS 2.0